Uncategorized

Er du parat til Cirkulær Økonomi?

MATChE lancerer en platform til at støtte din cirkulære omstilling

DTU, Miljøstyrelsen, DI og CHORA Connection er stolte af at kunne lancere MATChE platformen  (www.matche.dk), som samler viden og værktøjer til at booste din virksomheds konkurrenceevne gennem Cirkulær Økonomi.

MATChE.dk er målrettet produktionsvirksomheder og tilbyder relevant viden og værktøjer for Cirkulær Økonomi i fire hovedområder:

  • Univers af Viden: bliv opdateret og få inspiration med den mest opdaterede og relevante viden, succeshistorier og værktøjer til at støtte jeres omstilling mod Cirkulær Økonomi!
  • Parathedsvurdering: vurder din virksomheds parathed i Cirkulær Økonomi, få kendskab til hvordan det kan skabe værdi for jer og benchmark din virksomhed med andre virksomheder (værktøjet lanceres snart).
  • Acceleratorprogrammet: engager dig i et 6 måneders program til at accelerere din omstilling til Cirkulær Økonomi og øg din parathed.
  • Cirkulære Klynger: del erfaringer med et stort netværk af virksomheder, der netop er i omstillingen mod Cirkulær Økonomi.

MATChE.dk tilbyder alt hvad du har brug for til at blive inspireret, udfordret og engageret i at sætte gang i omstillingen til Cirkulær Økonomi.