Uncategorized

Den Nationale CØ HUB netop lanceret

MATChE deltog d. 26 oktober i lanceringen af den Nationale CØ HUB, som er blevet etableret i samarbejde med en række innovationsnetværk: InnoBYG, Dansk Materiale Netværk, Food Network, Inbiom, Innovationsnetværk for Miljøteknologi samt Lifestyle & Design Cluster, som skal lede Danmark til bedre ressourceudnyttelse og genanvendelse.

Dagen blev skudt i gang af Flemming Besenbacher, formand for regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi, der fik sat retningen med CØ anbefalingerne fra Advisory Boardet. Resten af dagen forløb med spændende paneldebatter inden for de fire indsatsområder; Tøj, Tekstil & Træ, Bygge & Anlæg, Plast & Emballage og Landbrug & Fødevarer, som er de udvalgte fokusområder for HUB’ens videre arbejde.

En inspirerende dag med ivrige diskussioner blandt de deltagende, som var et miks af brancher og repræsentanter fra det offentlige, private og forskningsverdenen m.fl. der formåede at samle aktører fra hele værdikæden om det fælles mål: Det Cirkulære Danmark. MATCHE ser frem til at følge de aktiviteter som vil blive sat i verden i CØ HUB regi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *