Uncategorized

Startskud af DIF2017

Mandag d. 6 november blev DIF, der står for Disruptive Innovation Festival, skudt i gang og vil løbe de næste tre uger. Festivalen arbejder i år med spørgsmålet ’What if we could re-design everything?’ hvor 200 timer live diskussioner, animationer, forhåndsoptagede videoer og rundt-om-bordet debatter med førende speakers inden for området vil blive streamet. MATChE projektet er stolte af at kunne fortælle, at vi præsenterer projektet, som er det første digitale værktøj til at vurdere paratheden af omstilling til Cirkulær Økonomi. Tirsdag d. 14 kl. 15:00 fortæller vi om, hvordan vi hjælper danske fremstillingsvirksomheder til omstillingen gennem 4 trin, som kan ses her.

Ikke nok med et spændende og inspirerende program, der er tilgængeligt online, så er det tilmed gratis for alle og kræver blot en browser og internetadgang og kan tilgås her.  MATChE ser frem til at præsentere projektet og fortælle om, hvordan vi vil yde vores bidrag til omstillingen til Cirkulær Økonomi.