Artikler

Virksomhederne er i fuld gang med at benytte my.MATChE

“I Danmark har vi historisk været gode at omdanne grønne visioner til konkrete forretninger. Den næste grønne megatrend, eller rettere paradigmeskift, der allerede blæser ind direktionslokalerne hedder cirkulær økonomi. Derfor har Danmarks Tekniske Universitet og Industriens Fond igangsat projektet MATChE (MAking the Transition to Circular Economy), der nu tilbyder produktionsvirksomheder et nyt værktøj til at vurdere deres egen omstillingsparathed i forhold til cirkulær økonomi gennem en online parathedsvurdering. Næsten 100 virksomheder har allerede brugt værktøjet.

”Bedre råvareforbrug og øget genanvendelse kan føre gevinster med sig i danske virksomheder. Med ny teknologi, nye metoder og nye samarbejder er potentialet stort, hvis virksomheder virkelig formår at gribe mulighederne. Værktøjer til at implementere cirkulær økonomi kan derfor potentielt gavne mange,” siger Mads Lebech, adm. direktør i Industriens Fond, der har støttet MATChE-projektet med godt 3,5 mio. kroner.”

Læs hele nyhedsartiklen på Industriens Fonds hjemmeside.