Annonceringer

Deltag i Global Compact Nordic Meeting

MATChE teamet er stolte af at være del i dette års Nordisk Global Compact, hvor nordiske medlemmer af Global Compact mødes i København den 30. og 31. oktober. Ved at deltage i Nordisk Global Compact kan man se frem til inspirerende keynotes, debatter og en unik mulighed for at dele idéer med virksomheder fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Novo Nordisk lægger hus til førstedagen den 30. oktober, hvor virksomheder og organisationer fra hele Norden samles fra 12.00-18.00. Fokus vil være på virksomheders arbejde med menneskerettigheder og FN’s Verdensmål. Den 31. oktober fra kl. 9.00-12.00 vil der være mulighed for at deltage i en række deep dives rundt omkring hos virksomheder og organisationer i København, hvor MATChE er stolte over stå for Circular Business Models, climate and environment i dette års Global Compact Meeting.

Hvis I er interesserede I at deltage eller at læse mere om begivenheden så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *